Adverteren

Je oude keuken als nieuw maken doe je zo


Wonen 05 Jun 2021
Je oude keuken als nieuw maken doe je zo

Kijk je al een tijdje tegen een oude keuken aan en vind je hem zo mooi niet meer als jaren geleden? Dan hoef je nog niet direct naar een keukenzaak te rennen en een nieuwe keuken uit te zoeken. Dit kost veel geld en dit wil je vast liever besparen. Kies er daarom voor om je oude keuken weer als nieuw te maken, door hem op te pimpen. Een oude keuken kan met een aantal eenvoudige aanpassingen als nieuw lijken! 

Verander de kleur

Is de keuken van kleur vervaagd of vind je de kleur niet meer mooi? Schilder de keuken dan over of laat hem strippen. Een keuken kan eenvoudig geschilderd worden en dit kan altijd in een kleur naar keuze. Door hem zelf te schilderen bespaar je weer kosten van de schilder. Kies een kleur die tijdloos is, zodat je hier jarenlang tegenaan kunt kijken zonder dat het uit de mode is. Een veel gekozen kleur voor een keuken is zwart. Kies altijd voor een kleur die bij jou en bij de rest van je interieur past. 

Kies een nieuwe spoelbak en kraan

Vernieuw de keuken met een nieuwe spoelbak. Kies een spoelbak die bij de keuken zelf en bij de kleur van de keuken past. Een spoelbak wordt vaak gebruikt, dus kies er een die praktisch is en makkelijk gebruikt kan worden. Kies daarnaast ook een nieuwe kraan. Een kraan met een kokend water functie wordt vandaag de dag steeds vaker gekozen. Je hebt met deze nieuwe kranen binnen een handomdraai kokend water. Ideaal voor een lekker kopje thee of tijdens het kokkerellen! 

Richt je keuken opnieuw in

Last but not least, richt je keuken opnieuw in. Deel de kastjes anders in en zorg dat alles op een overzichtelijke manier in de kastjes staat. Houdt je pannenlade echt voor de pannen, maak een ruimte voor alle bakjes en leg al je bakspullen boven of onder de oven. Houdt je besteklade netjes met een overzichtelijke bestekbak. Zet een mooi messenblok op het aanrecht, zodat je deze altijd bij de hand hebt als je bijvoorbeeld groente wilt snijden. Door je keuken opnieuw in te richten is hij direct weer overzichtelijk, fris en opgeruimd. 

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen