Adverteren

Maak de perfecte hamburger met dit stappenplan


Horeca 05 Feb 2021
Maak de perfecte hamburger met dit stappenplan

Wil je graag het perfecte broodje hamburger maken? Gebruik dan dit stappenplan. Als je dit stappenplan volgt kan er eigenlijk niets mis gaan en kun jij binnen de kortste keren genieten van een rijkelijk belegd en overheerlijk broodje hamburger. Met dit stappenplan en onze tips kun jij iedereen overtreffen met een onmisbare hamburger. Wedden dat straks iedereen jouw broodje hamburger wilt uitproberen? 

Kies het beste broodje

Voor het maken van de perfecte hamburger heb je het lekkerste broodje nodig. Bedenk van te voren welk stuk vlees je wilt gebruiken voor de hamburger en stem daar het broodje op af. Het is belangrijk dat bij een broodje hamburger het broodje zelf knapperig is en niet soppig wordt door alle ingrediënten en saus die je vervolgens zelf nog toevoegt. Zorg dat het broodje ook weer niet te knapperig wordt, want dan wordt het lastig om het op te eten. 

Het perfecte broodje is knapperig aan de buitenkant, maar nog zacht aan de binnenkant. Kies bijvoorbeeld voor het briochebroodje. Grill het broodje kort voordat je hem belegd. Snijd het broodje door midden en leg het kort op de grill. Je kunt er voor kiezen om de binnenkant van het broodje dun in te smeren met boter of mayonaise en hem dan op de grill te leggen. Zo kan de smaak daarvan in het broodje trekken en zo voorkom je ook dat de sappen van de ingrediënten direct in het broodje opgenomen worden en het broodje daardoor soppig wordt. 

Gebruik het juiste vlees

De perfecte hamburger kan alleen gemaakt worden als je kiest voor het juiste vlees. Je kunt voor het maken van een hamburger bijvoorbeeld kiezen voor rundvleesgehakt. Kruid het gehakt naar smaak. Bijvoorbeeld met wat knoflookpoeder, peper, zout, uienpoeder en paprikapoeder. Wil je een hamburger maken met vlees waar veel smaak aan zit? Dan kun je ook eens kiezen voor het bekende en populaire wagyuvlees. 

Vul het broodje rijkelijk

Na het grillen van het broodje en het bakken van het vlees, is het tijd om het broodje te beleggen. Beleg het broodje rijkelijk en zorg ervoor dat alle smaken bij elkaar passen. Je kunt het broodje beleggen naar keuze. Voeg om het perfecte broodje hamburger te maken kaas, sla, komkommer, tomaat, ui, augurk en saus toe. Je kunt kiezen voor een echte burgersaus om het helemaal af te maken, maar ook sauzen als mayonaise, ketchup, curry of mosterd kunnen goed toegepast worden bij een broodje hamburger.

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen